About Us

Mengenai : Paynshipment Global

Cosign : Nhz/


-Pautan pertama untuk kejayaan anda.

- ingin menjadi peniaga di shopee?


Global Paynshipment adalah Syarikat Perkhidmatan Logistik Penghantaran Ekspres (Door-to-Door), gudang kami terletak di Guangzhou dan juga Yiwu China dalam penghantaran barang dalam jumlah kecil Dan juga dalam jumlah besar. 


Perkhidmatan yang kami sediakan: -

Matlamat kami adalah "menyediakan platform untuk pembekal Dari China untuk membantu lebih banyak Pembeli dan juga Pemborong-pemborong dari Malaysia. Anda dapat merasakan keadaan sebenar membeli Dan memborong di platform yang terkemuka di china tanpa perlu meniggalkan rumah,  " Anda memilih dan membeli produk domestik yang asli dan berkualiti tinggi secara bebas tanpa pergi ke nagara China. Pada masa yang sama, anda boleh membeli barang di China secara langsung melalui ( Agent kami ) tanpa melalui pengimport. ( Agent kami ) adalah yang terbaik yang kami temui untuk pengusaha rangkaian. Dipercayai, Kami juga menyediakan perkhidmatan pembukusan barang/pallet, QC barang di warehouse jika di minta sebelum barang-barang  di hantar ke Malaysia demi memastikan barang-barang di hantar dalam kedaan baik setelah sampai di tangan anda. Tidak perlu membuat return barang jika barang tidak berfungsi Dan menunggu masa yang lama diambil untuk sampai balik ke tangan anda.


Perkhidmatan kami yang Kami usahakan:- 

1. Menyediakan "Platform Pembekal Internet" China kepada pelanggan untuk memesan barang secara langsung Dan juga  tiada had untuk membeli barang dalam talian.

 

2. Tidak perlu memiliki passport, akaun bank di China.


3 Hanya perlukan kad Dan akaun bank di Malaysia.


4. Harga penghantaran udara dan laut antara yang terendah, kaedah pembayaran yang mudah dan pelbagai, membiarkan anda menjimatkan masa dan masalah, nikmatilah faedahnya yang pasti memberikan ruang dan masa yang menjimatkan anda. 


5. Pengumpulan/perbandingan cepat dan selamat untuk barang yang anda mahu dibeli


6. Agent kami Menerima bagi pihak pelanggan, pemeriksaan dan insurans, penghindaran cukai, logistik, pembelian, dan penerimaan pesanan. "Sebagai perkhidmatan membeli-belah dalam talian terbesar untuk produk domestik di China, kami selalu berkomitmen untuk menyediakan pengguna dengan perkhidmatan yang sempurna dan pengalaman dalam membeli-belah."  Biarkan kami bantu anda menyelesaikannya untuk anda dalam satu perjalanan.


7. Anda jga boleh membayar melalui aplikasi FAVE untuk membayar barang-barang Dan juga boleh bayar untuk penghantaran laut/udara malah anda juga akan mendapat potong rebet.


8. Kami juga menerima jika Peniaga-Peniaga dari shopee ingin membayar menggunakan Wallet SHOPEE PAY kepada SHOPEE PAY Kami.Boleh terus PM saya di whatapp numbor yang tertera di atas atau email. 


Whatapps No tel 01169207802

Email: service@paynshipment.com

Website: www.paynshipment.com/


Kerjasama Bersama